Stålkonstruktioner fremstilles efter gældende krav

Fremstilling og CE-mærkning af stålkonstruktioner

Skal du have fremstillet stålkonstruktioner med CE-mærkning til dit byggeprojekt eller til din virksomhed, og er du i den forbindelse på udkig efter en maskinfabrik, der kan hjælpe dig? Så står vi hos JN Stål ApS til din rådighed.

Vi har specialiseret os inden for stålkonstruktioner, der bliver fremstillet efter de gældende krav både i Danmark og i EU, og du kan derfor være helt sikker på, at du får en konstruktion i stål i absolut højeste kvalitet.

Vi henvender os til forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Herning, Tarm, Brande, Ringkøbing og omegn, men vi varetager også gerne opgaver for kunder, der holder til andre steder i landet.

Alle vores stålkonstruktioner er CE-mærkede

Siden 1. juli 2014 har det været et krav, at alle stålkonstruktioner, der skal anvendes til bærende konstruktioner, og som enten fremstilles eller skal leveres på en byggeplads i Danmark eller i et andet land i EU, skal være fremstillet på en fabrik med en EN 1090-certificering. Dette omfatter naturligvis også vores virksomhed.

Når du vælger at benytte os, kan du således altid væres 100 % sikker på at leve op til kravene i forhold til CE-mærkning af stålkonstruktioner. Du kan læse mere om vores certificering her.

Kontakt os for yderligere information eller bestilling

Har du brug for yderligere information i forbindelse med CE-mærkning af stålkonstruktioner, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en bestilling, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi fremstiller stålkonstruktioner efter alle de gældende krav i Danmark og EU for virksomheder i blandt andet Tarm, Brande, Herning, Ringkøbing og omegn.

Er du interesseret?

Kontakt JN Stål ApS

​Vi er en maskinfabrik, der leverer stålkonstruktion til erhverv.
Vi har gode produktionsfaciliteter og yder kun service for erhverv.

Telefon

20 10 21 34

Adresse

Skjernåvej 14, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

JN Stål ApS – CVR: 42001120

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at høre mere om vores stålkonstruktion, så skal du blot udfylde formularen, og så vil vi ringe dig op.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​