EN 1090-certificering

Konstruktioner i stål i højeste kvalitet

Hvis du leder efter et dansk maskinværksted, der kan hjælpe dig med at fremstille konstruktioner i stål med CE-mærkning, så er vi hos JN Stål ApS et oplagt valg. Vi har en EN 1090-certificering, og du kan således være helt tryg ved, at dine konstruktioner bliver fremstillet i højeste kvalitet og lever op til alle de gældende danske og internationale standarder.

Vi henvender os til erhvervskunder, der er forskellige årsager har brug for vores hjælp. Det kan være mange forskellige typer virksomheder, som på grund af vores egen beliggenhed typisk selv er beliggende i Herning, Brande, Tarm, Ringkøbing eller nogle andre omkringliggende områder. Vi har dog også mange kunder, der holder til andre steder i landet, som har brug for vores kompetencer.

Krav om CE-mærkning efter EN 1090

D. 1. juli 2014 trådte der nye regler i kraft i forbindelse med konstruktioner i stål. Fra denne dag blev det et krav, at stålkonstruktioner skulle CE-mærkes i henhold til EN 1090, såfremt der er tale om seriefremstillede byggekomponenter, der enten fremstilles eller skal markedsføres i Danmark eller et andet land i EU. Det er således ikke kun en dansk certificering, men en certificering der gælder for hele EU.

​Dette krav blev stillet, fordi denne type bygningskonstruktioner eller stålkomponenter er blevet defineret som sikkerhedskritiske, og der er således tale om en øget sikkerhed på tværs af EU til de bærende elementer.

For at vi som virksomhed kan foretage CE-mærkning af stålkonstruktioner i henhold til EN 1090, kræver det, at vores produktionskontrol løbende bliver overvåget og certificeret af et såkaldt notificeret organ – Notified Body.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din opgave

Du er velkommen til at kontakte vores maskinfabrik, hvis du ønsker at høre mere om vores EN 1090-certificering, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet.

Er du interesseret?

Kontakt JN Stål ApS

​Vi er en maskinfabrik, der leverer stålkonstruktion til erhverv.
Vi har gode produktionsfaciliteter og yder kun service for erhverv.

Telefon

20 10 21 34

Adresse

Skjernåvej 14, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

JN Stål ApS – CVR: 42001120

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at høre mere om vores stålkonstruktion, så skal du blot udfylde formularen, og så vil vi ringe dig op.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​